Skepp o’skoj – Välkommen till en Klara Mariedag med segling, mat och mycket annat!

Det blir vind i håret varje Klara Mariedag

Bornholmsklippern ligger klar för säsongen, som officiellt börjar med midsommarseglingen. Men redan nu kan du begå premiären, närmare bestämt den 19 juni, då vi har en Klara Mariedag tillsammans med Skillinge Hamnkrog.

Klara Marie ligger direkt utanför Skillinge Hamnkrog

Klara Marie ligger då direkt utanför Skillinge Hamnkrog och denna dag kan du njuta av ett paket bestående av såväl segling som mat. Börja med en förmiddagssegling och avsluta med lunch. Eller börja med mat och toppa med seglats. Paketen kommer att säljas såväl på Hamnkrogen som via klaramarie.se.

Klara Mariedagen till ära har Skillinge Hamnkrog skapat två specialrätter, som serveras bara just denna dag.

Det blir ”Klara Maries fina fisk” och ”Klara Maries tjusiga kött”.
Oavsett vilket rätt du väljer kostar den 120 kronor för stora och 60 kronor för små, exklusive dryck. Lunchen serveras klockan 13.00.

Klara Mariedagen till ära seglar vi två gånger, klockan 11.00 och klockan 14.30.

Oavsett vilken tur du väljer kostar den 250 kronor för stora och 100 kronor för små.

Klipp till med ett Klara Mariedagpaket direkt

Om du väljer att både segla och äta kostar paketet 300 kronor för stora och 125 kronor för små. Ett fantastiskt sätt att tillbringa en söndag på.

Anmäl dig till vår Klara Mariedag senast fredagen den 17 juni

Allt du behöver göra är att anmäla dig senast fredagen den 17 juni till [email protected] eller telefon 0414-311 84 eller hos Skillinge Hamnkrog. Detta oavsett om du vill ha förmiddags- eller eftermiddagspaketet eller om du bara vill segla eller bara äta.

Välkommen ombord!

bogsprot-i-skillinge