Följ med Klara Marie till Bornholm över dagen – favorit i repris!

Segla till Bornholm över dagen med Klara Marie

Häng med till Bornholm över dagen.

I siktligt väder breder Bornholm ut sig i sydöst, som en lockande hägring vid horisonten. Ett perfekt utflyktsmål som naturligtvis bäst närmas ombord på Klara Marie. Förra säsongens uppskattade seglingar till Bornholm över dagen får i år sina tre uppföljningar den 6, 20 juli och 10 augusti.

Som senast siktar vi på Hasle men kan mycket väl hamna i Allinge, beroende på vad vindarna vill. Seglingen är naturligtvis en upplevelse i sig men arrangemanget bjuder också på möjligheter att ta närmare titt på något av vad ön har att erbjuda innan det är dags att segla tillbaka till Skillinge. Öns busslinjer ser till att du enkelt tar dig dit du vill.

Om det blir ostliga vindar söker vi lä i systerbyn Hasle, som ligger på andra sidan om Hammers Odde lite söderut. Det är så när vi seglar, att vädret hjälper till att bestämma hamn för dagen. Vi beräknar överfarten med både motor och segel till cirka fyra timmar. Vi är på Bornholm lika många timmar och för att komma hem till Skillinge runt kl 20 brukar vi lägga loss Bornholmskajen senast kl 16.

  • Datum är 6 juli, 20 juli och 10 augusti.
  • Avgång 08.00 från Skillinge hamn och vi räknar med att vara tillbaka i Skillinge vid 20-tiden.
  • Priset är 750 kronor per person, barn mellan 7-14 år 200 kr. Barn under sju år seglar med gratis.
  • Anmäl dig på 0414-311 84 eller mejla [email protected]

Vi behöver ha 15 passagerare, dock max 21, för att det hela ska gå ihop. Om vädret tillåter, förstås.

Välkommen ombord!

Scroll to Top